Planta de tractament d’aigües de procés pel sector alimentari comarcal

El mes d’agost passat vam posar en marxa una planta de tractament d’aigües de procés pel una fàbrica de menjars preparats al Bages. Es tracta d’una instal·lació claus en mà i, per tant, ens hem ocupat del disseny, el subministrament de materials i equips, del muntatge i de la validació. L’abast de la instal·lació va des de l’escomesa d’aigua de xarxa municipal fins al dipòsit d’aigua tractada, incloent un grup de pressió per a la xarxa interna de la fàbrica.

Durant la fase de concepció del projecte es va decidir que la planta havia de tenir un sistema dúplex, 2 x 100% per tal assegurar el subministrament continu d’aigua descalcificada i desinfectada a la fàbrica, i així ho vam idear.

Concretament, la nova planta consta de 2 descalcificadors treballant en mode altern de 30m3/h cadascun,  amb 1000 litres de resina cada un, un sistema de regeneració amb salmorra líquida, un tanc d’aigua tractada de 50m3 amb control de clor i dosificació d’hipoclòrit sòdic i, també, amb un grup de pressió d’aigua tractada.

Scroll to Top