Notícies i projectes

Una porta a la reutilització d’aigua residual

En un època de restriccions d’aigua i canvis normatius deguts als episodis de sequera,  des de CIM Aigua estem proposant un sistema de tractament d’aigua que millora les instal·lacions de tractament biològic convencionals o SBR i que pretén afavorir el reaprofitament d’aigües industrials.

Llegir més »

Projecte claus en mà de construcció d’un espessidor i caseta de tractament per centrifugació dels fangs en una Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP)

Aquest mes d’abril hem posat en funcionament la planta que hem estat realitzant els darrers 6 mesos: un espessidor de fangs i el tractament de deshidratació del fang d’una ETAP a Osona. Aquest projecte engloba el disseny, subministrament d’equips i materials, muntatge i també la programació amb connexió remota (mitjançant PLC i HMI).

Llegir més »

Planta de tractament d’aigües de procés pel sector alimentari comarcal

El mes d’agost passat vam posar en marxa una planta de tractament d’aigües de procés pel una fàbrica de menjars preparats al Bages. Es tracta d’una instal·lació claus en mà i, per tant, ens hem ocupat del disseny, el subministrament de materials i equips, del muntatge i de la validació. L’abast de la instal·lació va des de l’escomesa d’aigua de xarxa municipal fins al dipòsit d’aigua tractada, incloent un grup de pressió per a la xarxa interna de la fàbrica.

Llegir més »

Instal·lació de producció d’aigua descalcificada per a usos de serveis

Uns dels projectes finalitzats darrerament pel sector càrnic català han estat dues instal·lacions de producció d’aigua descalcificada per usos de serveis (procés, neteja de maquinària, per a donar servei a caldera i sistema de refrigeració, etc.). Amb aquesta finalitat s’ha subministrat dues instal·lacions de tractament d’aigua amb filtració AFM® seguida de descalcificació Upcore®, per dos cabals de producció diferents segons ubicació (720 m3/dia i 600 m3/dia).

Llegir més »

Estrenem web

Us presentem la nova web de Cim Aigua. Aquesta nova pàgina té com a objectiu representar els nostres valors corporatius, la nostra filosofia i també la imatge de la marca, la qual s’ha renovat completament amb aquesta finalitat.

Llegir més »
No hi ha més noticies per mostrar
Scroll to Top