Notícies i projectes

Innovador Equip de Presa de Mostres Automàtic

A Cim Aigua posem a disposició dels nostres clients un equip per a la presa integrada de mostres d’aigua residual, la qual te com a objectiu el coneixement de la qualitat de l’aigua residual i les seves variacions en el temps, sent una gran ajuda en la gestió de l’aigua en processos de tractament.

Llegir més »

Una porta a la reutilització d’aigua residual

En un època de restriccions d’aigua i canvis normatius deguts als episodis de sequera,  des de CIM Aigua estem proposant un sistema de tractament d’aigua que millora les instal·lacions de tractament biològic convencionals o SBR i que pretén afavorir el reaprofitament d’aigües industrials.

Llegir més »

Projecte claus en mà de construcció d’un espessidor i caseta de tractament per centrifugació dels fangs en una Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP)

Aquest mes d’abril hem posat en funcionament la planta que hem estat realitzant els darrers 6 mesos: un espessidor de fangs i el tractament de deshidratació del fang d’una ETAP a Osona. Aquest projecte engloba el disseny, subministrament d’equips i materials, muntatge i també la programació amb connexió remota (mitjançant PLC i HMI).

Llegir més »

Planta de tractament d’aigües de procés pel sector alimentari comarcal

El mes d’agost passat vam posar en marxa una planta de tractament d’aigües de procés pel una fàbrica de menjars preparats al Bages. Es tracta d’una instal·lació claus en mà i, per tant, ens hem ocupat del disseny, el subministrament de materials i equips, del muntatge i de la validació. L’abast de la instal·lació va des de l’escomesa d’aigua de xarxa municipal fins al dipòsit d’aigua tractada, incloent un grup de pressió per a la xarxa interna de la fàbrica.

Llegir més »
No hi ha més noticies per mostrar
Scroll to Top