El coneixement

la millor opció

Som un equip humà altament qualificat, proactiu i eficient, sempre disposat a escoltar les necessitats dels nostres clients

20
04

Història

CIM Aigua neix l’any 2004 de mà del Sr. Àngel Noguera qui va detectar la necessitat d’oferir un servei d’assistència tècnica a les plantes de tractament d’aigua a la Catalunya Central.

L’evolució en el temps ha anat acompanyada de creixement, no només de personal, sinó de coneixement i capacitats. Avui dia, CiM Aigua ofereix tractaments d’aigua industrials en la seva totalitat, tant d’aigües residuals com d’aigües de procés, així com un gran nombre de serveis relacionats amb el tractament: Laboratori, assistències tècniques, explotació de plantes de tractament, Subministrament de productes químics i recanvis, etc…..

CIM Aigua disposa d’un taller que permet la fabricació pròpia de peces i elements, i també té la capacitat d’oferir muntatges complerts de les plantes de tractament.

des de 2004

F

I

L

O

S

O

F

I

A

CIM Aigua té com a visió esdevenir una empresa de referència en el sector de tractament d'aigües industrials i mantenir-se com empresa de confiança dels nostres clients pel nostre tracte humà i excel·lent atenció.

Confiança
Tracte humà
Excel·lent atenció

CIM Aigua té com a missió oferir solucions de qualitat que satisfacin les necessitats dels nostres clients i acompanyar-los també durant l'operació i el manteniment de les seves instal·lacions. També, brindar un servei de qualitat, eficaç i eficient, honest i transparent, en totes les seves vessants.

Qualitat
Eficiència
Honestedat
Transparència

M

I

S

S

I

Ó

V

A

L

O

R

S

Altres valors que volem ressaltar són el treball profund que fem dins del camp de l'I+D i la importància que té per a nosaltres la seguretat i la sostenibilitat de les instal·lacions, així com el compliment de la normativa vigent.

Sostenibilitat
I+D
Seguretat
Certificacions

A CIM Aigua disposem d’un equip humà altament qualificat, proactiu i eficient, sempre disposat a escoltar les necessitats del client amb atenció per poder oferir la millor solució als problemes que les seves instal·lacions plantegen.

Professionalitat
Compromís
Exigència

E

Q

U

I

P

Donem suport a l’empresa en el seu compromís amb la legislació ambiental​

Actualment, a Cim Aigua treballem tant en projectes del sector públic (ajuntaments) com privat, sobretot en sectors industrials per a la indústria agroalimentària, química i farmacèutica.

Indústria farmacèutica​

Indústria agroalimentària​

Indústria alimentària​

Indústria química

Scroll to Top