Per grans problemes… solucions eficaces

És ben comú a les nostres instal·lacions soterrar els dipòsits. Aquest format permet ampliar l’espai útil, és estèticament interessant i causa un sobre cost contingut. En aquests casos cal, evidentment, facilitar obertures per accés i manteniment; però també per ventilació.

En el cas d’aquest client, situat al Vallés, hi ha un dipòsit d’aigües residuals soterrat situat sota una caseta. Així, les obertures de manteniment i ventilació el dipòsit malauradament aportaven males olors a l’espai.

Per tal de solventar el problema i millorar la habitabilitat de l’espai, s’hi ha instal·lat un filtre de carbó actiu que realitza la ventilació del dipòsit soterrat mentre elimina les males olors.

Amb aquest objectiu s’ha col·locat una canonada d’extracció d’aire que el passa a través del carbó actiu, fent-lo sortir per la xemeneia interior completament net i deslliurat de les males olors.

El carbó actiu funciona mitjançant un principi químic, recollint les partícules dissoltes a l’aire; que són les causants no només de les males olors sinó de tota una sèrie de contaminants. D’aquesta manera l’aire resta net i saludable.

El problema s’ha resolt satisfactòriament i ja no hi ha males olors als espais.

Scroll to Top